Professional triathlete

#WorkHardCrushGoals

Wat super tof dat je me wilt helpen mijn avontuurlijke reis naar de wereldtop werkelijkheid te laten worden, of in ieder geval overweegt dit te doen 😉 Ik ga er volledig voor, en kan jouw steun goed gebruiken! Hieronder een korte uitleg en enkele voorbeelden wat ik voor je kan betekenen. Als je een heel gaaf idee hebt om samen te werken, dan kan dat natuurlijk ook. Daag me dan uit en laat me weten wat jouw idee is om samen te groeien.

Waarom dit concept? Ik heb dringend behoefte aan nieuwe fietsen (world cups racen op een 10 jaar oude fiets… dat is als Max Verstappen op Zandvoort in een Opel Kadett, oeps!) en een steuntje in de rug om bijvoorbeeld op trainingskamp naar hoogte te kunnen gaan of te reizen naar grote races in het buitenland. Ik heb nog grote dromen en doelen, en hoop die reis samen met anderen werkelijkheid te kunnen laten worden, waarbij ik ook echt iets leuks terug kan doen voor de leden van team #WorkHardCrushGoals en samenwerkingspartners!

Natuurlijk houd ik alle teamleden op de hoogte van mijn avonturen in binnen- en buitenland, of kunnen we er samen sportief op uit tijdens trainingen, wedstrijden of trainingskampen. Sowieso wordt je uitgenodigd voor de sportiefste netwerkactiviteiten, waar je met anderen kunt netwerken en sporten. Daarnaast kan ik tijdens een of meerdere events mensen motiveren, inspiratiesessies houden (voor management) of mijn expertise op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid delen.

Nog steeds benieuwd naar meer details? Laat het me weten en ik vertel je alles over de standaard en custom made mogelijkheden!
Meer informatie op aanvraag via deze link of via info@joepstaps.nl