Professional triathlete

Enough! Lately, I had a hard time motivating myself to train with all cancellations and dreams falling apart. I trained my ass off, for ehm… basically nothing. Since Corona will affect our lives the coming months, and be safe and healthy has priority number one, I made a tough decision: I will stop training and racing this year, focusing on my professional career in business. Season 2020 officially ended for me. Looking forward to get fat, earn loads of money and work on my career ‍ — Genoeg! Afgelopen tijd was erg lastig om goed gemotiveerd te blijven door alle afgelastingen en dromen die in duigen vielen. Ik trainde de ballen uit mijn broek, voor… ehm, ja niks eigenlijk!Omdat Corona ons leven de komende maanden ingrijpend zal veranderen en veiligheid en gezondheid het belangrijkste zijn, heb ik na lang wikken en wegen besloten per direct te stoppen met trainen en racen en me te richten op mijn maatschappelijke carrière. Seizoen 2020 is officieel ten einde. Ik kijk er naar uit om dik te worden, geld te verdienen en carrière te maken ‍