Professional triathlete

About Joep

In het dagelijks leven ben ik voornamelijk actief in de multisport-, of triathlonwereld. Niet één sport, maar meerdere sporten samen. Zowel op de weg als offroad op de cross.

Na het behalen van mijn Master in Strategic Management aan Tilburg University ben ik via het project ‘Goud op de Werkvloer’ van NOC*NSF en Randstad gaan werken bij ASML in Veldhoven. Zo kan ik zowel op sportief als maatschappelijk/professioneel vlak blijven ontwikkelen. Want hoe ambitieus je ook bent, de sportwereld is en blijft onzeker en een sportcarrière is eindig.

Ik voel me thuis in Brabant, ben ondernemend en leg de lat hoog. Ik werk graag samen met anderen  om het beste uit jezelf te kunnen halen maar help ook graag anderen om doelen te behalen.  Mijn beste resultaten tot nu toe zijn een 9e en 19e plaats op het WK crossduathlon en triathlon.

Tot  2017 heb ik getraind binnen een fulltime trainingsprogramma van de NTB bij het Regionaal Trainings Centrum Tilburg, maar vanaf 2017 heb ik besloten om zelf mijn ideale route naar de top te organiseren:

Work hard, crush goals, perform
Breaking boundaries in a smart way

Dat is mijn route: door hard werken doelen halen. Continue op zoek naar mijn limiet, waarbij ik door een slim plan uiteindelijk mooie prestaties behaal.